Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@21:49:08 GMT

پای فاصله طبقاتی به مدارس هم باز شد!

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۳۰۳۵

پای فاصله طبقاتی به مدارس هم باز شد!

درحالی که با آغاز سال تحصیلی شاهد افزایش ۲۰ الی ۳۰ درصدی حجم ترددهای شهری هستیم، عمده دلیل این مسئله کیفیت در خدمات مدارس ذکر می شود که خانواده ها به اجبار دانش آموزان خود را در مدرسه های دور دست ثبت نام می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازاصفهان بیدار؛با آغاز سال تحصیلی جدید، اولین دغدغه ای که برای دانش آموزان و خانواده های آنها به وجود می آید، مسئله تردد در مسیر مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دغدغه درحالی افزایش می یابد که مدارس با منازل، فواصل بسیار طولانی دارند به طوری که حداقل یک الی دو ساعت از وقت دانش آموزان برای سیر مسیر مدرسه تلف می شود.

البته خانواده ها عمده دلیل ثبت نام در مدارس دوردست را کیفیت خدمات دهی به دانش آموزان ذکر می کنند، از این رو این خانواده ها ناچار هستند تا فرزندان خود را به دلیل وجود رشته تحصیلی یا خدماتی خاص که تنها در مدرسه ای دور دست وجود دارد، ثبت نام کنند.

بازار داغ سرویس ها

در این میان اما سرویس های مدارس با روند صعودی افزایش یافته اند تا خانواده ها را از این دغدغه رهایی بخشند.

به گفته مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اصفهان هشت هزار و 300 سرویس مدرسه در شهر ترد می کنند که تردد این میزان خودرو، منجر به افزایش آلودگی هوا و ترافیک می شود.

ترافیک سطح شهر به خصوص در ساعت های ابتدایی روز و پایان مدارس به معضلی نسبتا بزرگ تبدیل شده که تمایل هر راننده ای را برای حضور در شهر حتی برای کار های مهم کاهش می دهد؛ گاهی کارمندان نیز برای رسیدن به موقع در محل کار خود مجبور هستند حتی یک ساعت قبل شروع ساعت اداری از منزل خود حرکت کنند.

این صحبت را حسین جعفری در حالی گفت که قرار بود نرخ کرایه سرویس مدارس افزایش داشته باشد از این رو شهرداری پیشنهاد افزایش 15 درصدی داده بود که با توجه به افزایش 12 درصدی حقوق های دولتی، نهایتا با افزایش 12 درصدی موافقت شد.

اما در میان نطق ها و تذکرهای اعضای شورای شهر، موضوع مهمی که مطرح شد دلیل استفاده از این میزان خودرو بود.

شیرین طغیانی، رییس کمیسیون عمران شورای شهر اصفهان در جلسه علنی شورای شهر گفته بود: اگر تمامی مدارس از کیفیتی مطلوب بهره مند باشند خانواده ها هم مجبور به جابجایی فرزندان خود در مسافت های زیاد نمی شوند.

زنگ خطر افزایش خودروها

رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اصفهان نیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 72 هزار دانش آموز در شهر اصفهان هستند که هشت هزار و 300 سرویس مدرسه حمل و نقل آنان را به عهده دارد افزود: این میزان تاکسی برای شهر اصفهان پسندیده نیست و البته عنوان یک زنگ خطر هم هست.

علیرضا نصر اصفهانی ادامه داد: اگر این جابجایی با حدود 10 هزار خودرو انجام شود، با توجه به آلاینده های زیست محیطی و ترافیک این اقدام هزینه بر و نگران کننده است.

وی ریشه ضرورت این جابجایی ها را ناشی از تفاوت نگرش خانواده ها در مورد خدمات مدارس و راهکار حل این معضل را در تعامل و همگرایی با اداره کل آموزش و پرورش به وسیله آسیب شناسی دقیق در این موضوع دانست تا این اعتماد به اولیا داده شود که مدارس هیچ تفاوتی به لحاظ خدمات دهی ندارند.

وی افزود: پیش بینی ها نشان می دهد که روزانه باید 100 هزار تردد برای رفت و برگشت به مدارس انجام شود و این معضل فقط ناشی از مسافت های طولانی است.

رییس کمیسیون حمل و نقل شورا افزود: باید شورایی در آموزش و پرورش به ریاست استاندار اصفهان برگزار شود تا اقدامات پژوهشی لازم برای رفع این معضل انجام پذیرد.

نصر اصفهانی افزود: باید مشخص شود که نگرانی اولیا چیست و چرا حاضر می شوند فرزندان خود را به مدارسی ببرند که فاصله طولانی با منازلشان دارد.

به گفته این مسئول، استانداری و آموزش و پرورش باید به سخنان اولیا گوش بسپارند و جوابگوی دغدغه آنان باشند تا شاید از نگرانی آن ها برای ثبت نام فرزندان در مدارس نزدیکتر بر طرف شود.

رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اصفهان گفت: این مهم باید به صورتی برنامه ریزی شود که تردد ها در شهر به حداقل برسد و هیچ تفاوتی میان مدارس احساس نشود. طبیعی است که رفع این مهم دفعی نیست اما در برنامه ای میان مدت می توان این مهم را رفع کرد.

نصر اصفهانی اضافه کرد: اولیا هم بر مبنای واقعیت باید به مدارس اعتماد کنند تا شاهد این معضل نباشیم.

افزایش خطوط اتوبوسرانی

به نظر می رسد که باید برنامه ریزی مناسبی برای برقراری امنیت کامل در وسایل حمل و نقل عمومی برای دانش آموزان فراهم شود تا با آموزش استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی به دانش آموزان بتوانیم میزان قابل توجهی از تردد های سرویس مدارس در سطح شهر را کاهش دهیم.

طبق پیگیری های انجام شدهاخیرا خیابان جی و شهید باهنر با اتوبوس های تندرو پوشش داده می شوند و 3 فاز از مواردی که در شورای ترافیک استان تصویب شد محقق شده است.

نصر اصفهانی بیان کرد: امسال برای اولین بار دانش آموزان می توانند از مترو نیز استفاده کنند و تلاش ما در شورای شهر باید ارتقا ارائه خدمات در حمل و نقل عمومی باشد.

وی افزود: خانواده ها باید به فرزندان خود استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی را آموزش دهند و ما هم باید شرایطی را فراهم کنیم که تردد دانش آموزان به سهولت با استفاده از وسایل نقلیه عمومی فراهم شود.

رییس کمیسیون حمل و نقل شورا با اشاره به اینکه باید «میدل باس» هایی هم در شهر تردد داشته باشند تا شبکه حمل و نقلی تکمیل شود بیان کرد: تردد میدل باس ها منجر می شود که تردد در محلات به سهولت ممکن باشد.

تمامی این دغدغه ها به این دلیل است که تردد های خودرویی کاهش داشته باشد تا حجم ترافیک و میزان آلاینده ها را نیزتا نزدیک به صفر کاهش یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۳۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارک زاکربرگ می‌گوید متا سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد

«مارک زاکربرگ»، مدیرعامل متا در جریان جلسه اخیر خود با سرمایه‌گذاران برای اعلام گزارش مالی سه ماهه ابتدایی این شرکت، به آنها اعلام کرد که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد. متا هفته گذشته دستیار هوش مصنوعی Meta AI را به اینستاگرام، فیسبوک، واتس‌اپ و مسنجر اضافه کرده بود تا وارد رقابت جدی‌تری با ChatGPT شود.

متا برای سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ سود ۴.۷۱ دلار به ازای هر سهم و درآمد ۳۶.۴۶ میلیارد دلاری را گزارش کرد. اما پیش‌بینی آن برای سه ماهه دوم باعث‌شد تا سهامش به‌اندازه ۱۶ درصد سقوط کند.

به گزارش ورج، زاکربرگ در جریان این جلسه به سرمایه‌گذاران گفته است: «سرمایه‌گذاری برای ایجاد این تجربیات جدید، یک برنامه بلند مدت بسیار خوب برای ما و سرمایه‌گذارانی بوده است که همراه ما بوده‌اند؛ و نشانه‌های اولیه آن نیز کاملاً مثبت بوده است. اما ساخت هوش مصنوعی پیشرو نیز نسبت به سایر تجربیاتی که به برنامه‌های خود اضافه کرده‌ایم، کار بزرگ‌تری خواهد بود و احتمالاً چندین سال طول می‌کشد.»

او در ادامه گفت که دستیار هوش مصنوعی متا از زمانی که به‌طور گسترده در دسترس قرار گرفته است، توسط «ده‌ها میلیون نفر» آزمایش شده است. زاکربرگ می‌گوید که متا در حال حاضر راه‌های متعددی را برای کسب درآمد از طریق Meta AI در نظر دارد:

«راه‌های مختلفی برای ایجاد یک کسب‌وکار عظیم وجود دارد، از جمله مقیاس‌بندی پیام‌های تجاری، معرفی تبلیغات یا محتوای پولی در تعاملات هوش مصنوعی، و اجازه دادن به مردم برای استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی بزرگ‌تر و دسترسی به محاسبات بیشتر؛ و علاوه بر اینها، هوش مصنوعی درحال‌حاضر به ما کمک می‌کند تا تعاملات خود با برنامه‌ها را بهبود بخشیم، که این امر به طور طبیعی منجر به دیدن تبلیغات بیشتر و بهبود مستقیم تبلیغات برای ارائه ارزش بیشتر می‌شود.»

مارک زاکربرگ پیش‌بینی‌کرده که طی سال‌های آینده، هوش مصنوعی متا می‌تواند سطح کیفیت تبلیغات آنها را بهبود بخشد. این رویکرد، غول شبکه‌های اجتماعی را در مسیر متفاوتی نسبت به OpenAI قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ادعای عجیب تن‌هاخ: ما جذاب‌‌ترین تیم لیگ هستیم!‏
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • مارک زاکربرگ: متا سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • مارک زاکربرگ می‌گوید متا سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟