Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- عضو هيات علمي دانشگاه تهران، در آستانه بازگشايي مدارس و آغاز سال تحصيلي جديد ،گفت: حدود يکصد هزار مدرسه، فضاي گسترده آموزشي، فرهنگي و ارزشي در کشور محسوب مي شود از اين رو مدارس در روزهاي پنج شنبه و جمعه بايد به روي دانش آموزان و خانواده ها باز باشند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، غلامعلي افروز در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران با بيان اينکه باعث تاسف است که اين فضاها و منابع پنج شنبه و جمعه ها کاملا تعطيل است، افزود: هيچ اشکالي ندارد که معلمان دوره ابتدايي پنجشنبه ها تعطيل باشند اما نه اينکه در مدرسه کاملا بسته باشد و شايسته است انجمن هاي اوليا و مربيان در جايگاه هيات امناي مدارس با حضور والدين و معلمان براي روزهاي پنج شنبه و جمعه برنامه ريزي کرده و از اين فضا و بستر براي اجراي برنامه هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآورشد: بخشي از آسيب هاي فردي و اجتماعي در اوقات فراغت بچه ها اتفاق مي افتد حال آنکه اگر شرايط مطلوب فراهم شود اين ايام مي تواند بستري براي شکوفايي خلاقيت و استعدادهاي بچه ها باشد.
اين کارشناس حوزه تعليم و تربيت تاکيد کرد: هم انديشي اوليا و مربيان بايد به گونه اي باشد که بچه ها مطلوب انديش و مثبت انديش تربيت شوند و انديشه تلاش مداري داشته باشند، بن بست شکن بوده، با ارزش هاي ديني مانوس شوند، سر نخ علوم و فنون برتر دنيا را به دست بگيرند و با احساس خود ارزشمندي، در براي کج روي ها مصونيت پيدا کنند.
افروز تصريح کرد: اگر مي خواهيم بچه ها دچار کج روي نشوند بايد در خانواده و مدرسه مورد تکريم قرار گيرند و با آنها محترمانه رفتار شود بچه ها سرمايه اصلي هستند و وزارت آموزش و پرورش مهمترين نهاد پيشگيري از آسيب ها و برترين نهاد شکوفايي خلاقيت ها است و همگامي اين وزارتخانه با والدين و مدارس مي تواند بچه ها را در برابر تمامي هجمه هاي بيروني به ويژه فضاي مجازي مصون بدارد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه تهران با تاکيد بر اين نکته که بايد به نيازهاي عاطفي و رواني بچه ها بدون منت، تحقير و توقع بها دهيم، اضافه کرد: انتظار مي رود معلمان با بهره مندي از بيشترين انگيزه، تلاش و همدلي به عنوان برترين الگوي اسلامي - ايراني در کلاس ها حضور پيدا کنند البته بديهي است که حقوق معلمان بايد بيشتر از ميانگين حقوق کارکنان دولت باشد زيرا تمامي متخصصان و معلمان از مدرسه بيرون مي آيند.
افروز که درباره هم انديشي والدين و معلمان براي شکوفايي دانش آموزان در نماز جمعه اين هفته تهران سخن مي گفت، تصريح کرد: در سال تحصيلي جديد شاهد حضور حدود 13 ميليون دانش آموز در يکصد هزار مدرسه با حدود يک ميليون کلاس درس خواهيم بود از اين رو اين ظرفيت مهم آموزشي و فرهنگي بايد مغتنم شمرده شود تا بيشترين بهره از اين فرصت مطلوب به دست آيد.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: کودکان و نوجوانان ايران اسلامي از هوشمندترين و خلاق ترين افراد در جهان هستند و به همين دليل بايد بستري براي سلامت، پويايي، نشاط و بروز خلاقيت آنها در عرصه جهاني فراهم شود که البته ايجاد چنين بستر مطلوبي بدون هم انديشي و هم گامي مستمر والدين مقدور نخواهد بود.
افروز با يادآوري اين نکته که خانواده بستر اصلي رشد و شکوفايي شخصيت هر انسان و مدرسه و معلمان تسهيل گر و حمايت گر اين شکوفايي و اصلاح گر اين فرآيند هستند، اضافه کرد: خانواده تنها نهاد فطري، طبيعي و جاودانه هستي است و همه مساجد، مدارس، سازمان ها و نهادها، دولت و مديران بايد فعاليت ها و تلاش هاي خود را براي تحکيم نظام ارزشي خانواده به کار بگيرند.
وي بيان کرد: انجمن هاي اوليا و مربيان به مثابه هيات امناي مورد اطمينان هر مدرسه هستند و بايد همه امکانات خانواده ها براي حسن انجام رسالت خطير آموزشي به کار گرفته شود.
عضو هيات امناي دانشگاه تهران با تاکيد بر اينکه مسجد، مدرسه و تمامي نهادها و سازمان هاي کشور بايد خانواده محور باشند تا اصل مترقي و متعالي دهم قانون اساسي به نيکي و درستي محقق شود، گفت: ما مدرسه خانواده محور مي خواهيم به اين معنا که معلمان با اعضاي خانواده هم انديشي داشته باشند زيرا در اين صورت بستري ايجاد خواهد شد تا شاهد آسيب پذيري بچه ها نباشيم.
افروز با اشاره به اينکه براي کشور ما شايسته نيست که درصد هر چند اندکي دچار آسيب هاي فردي و اجتماعي باشد و نبايد کانون هاي اصلاح و تربيت مملو از کودکان و نوجوانان سنين مدرسه 6 تا 20 سالگي باشد، افزود: مسئوليت هدايت بچه ها بر عهده مدارس است و ما بايد زمينه شکوفايي استعدادهاي بچه ها را فراهم کرده و از لغزش هاي آنها پيشگيري کنيم که البته کار سختي است و هم انديشي و همدلي مستمر معلمان توانمند با والدين متعهد و دلسوز لازمه محقق شدن اين امر خطير است.
فراهنگ**1883**1701
خبرنگار: مريم جلوداران**انتشار: حميد قديمي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان