Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس؛ در بیست و نهمین دیدار جامعه قرآنی با خانواده‌های معظم شهدا هیأتی متشکل از آقایان محمد‌حسین فریدونی قاری و حافظ قرآن کریم، محمد‌علی خواجه‌پیری مسئول کارگروه قرآن بنیاد خاتم‌الاوصیاء، رحیم قربانی رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ به همراه نمایندگان شورای توسعه فرهنگ قرآنی، معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و رسانه‌های قرآنی کشور به دیدار خانواده شهید مهدی رجب‌بیگی رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار مادر شهید طی سخنانی کوتاه فرزندش را به سوره‌های قرآن تشبیه کرد و گفت: مهدی علاوه بر صوت خوش در تلاوت قرآن، آیات الهی را در زندگی پیاده می‌کرد زیرا همه رفتار و کردارش بر اساس آیات قرآن بود و کار‌هایش را مطابق با دستورات قرآن تنظیم می‌کرد.

باخانواده و دوستان بسیار مهربان بود و با دشمن چه داخلی و چه خارجی محکم و استوار می‌ایستاد.

 

 

بیشتر زمانش را مشغول کار‌های مختلف بود و در جهاد فعالیت داشت، در مدرسه تدریس می‌کرد، در دانشگاه درس می‌خواند، مطلب می‌نوشت، شعر می‌سرود و در کنار اینها زمان زیادی را هم صرف رسیدگی به خانواده‌های مستضعف و بی‌سرپرست می‌کرد. امیدوارم روحش از ما راضی و خشنود باشد.

در ادامه برادر شهید به بیان خصوصیات شهید رجب‌بیگی پرداخت و گفت: شهید مهدی رجب‌بیگی 2 بهمن سال 1336 در دامغان متولد شد. وی در سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی در مبارزات برعلیه رژیم طاغوت فعال بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دفاع از آرمان‌های انقلاب پرداخت.

 

 

دانشجوی رشته مهندسی راه و ساختمان دانشکده فنی دانشگاه تهران بود و در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی از دانشجویان پیرو خط امام بود و در این زمینه نقش داشت. در عین حال عضو جهاد سازندگی و مسئول دفتر سیاسی جهاد بود و به دلیل فعالیت‌هایش در جهاد سازندگی از سوی منافقان تحدید می‌شد. درعین حال به صورت داوطلبانه در مدارس جنوب شهر دروس مختلف از جمله مثلثات تدریس می‌کرد.

تلاوت قرآن کریم از دیگر برنامه‌هایش بود و از محضر اساتید آن زمان بهره می‌برد، در این زمینه سبک تلاوت مرحوم منشاوی را دوست داشت. یک مطلب هم درباره اهمیت قرآن کریم نوشته بود که این مطلب بسیار معروف شد و هنوز هم در بسیاری از کتب و مقالات مرتبط با قرآن از آن استفاده می‌شود.

 

 

راهش راه شهادت بود و جز شهادت آرزویی نداشت، طبع شعری داشت و هرازگاهی دست به قلم می‌شد، در یکی از اشعار شهادتش را پیش‌بینی کرده بود.

سرانجام 5 مهر 1360 توسط گروهک منافقین در خیابان صبای جنوبی تهران و در قطعهٔ 24 بهشت‌زهرای تهران آرام گرفت.

 

 

قرآن بخوان

آنگاه که درون خویش را از خود تهی یافتی و بیرون خویش را خالی ازخدا قرآن بخوان!

آنگاه که عقلت احساست را به بند کشید و فکرت عشقت را و قوه‌ی پیوستن به یزدان با نیروی عرفان را از دست دادی... قرآن بخوان!

آنگاه که در کوچه باغ‌های یأس، حیران و سرگردان، نامید و پریشان در جستجوی قطره‌ای آب، کشتزار خشک و قحطی‌زده‌ی اندیشه‌ات را تسلی می‌دهی، ازدریای بی‌کران امید لختی برگیر و قرآن بخوان!

آنگاه که غرور، وجودت را گرفت و تفاخر شعورت را و لذت خویش را عزت و نخوت خویش را همت یافتی... قرآن بخوان!

آنگاه که مرگ خود را دور دیدی و حیات خویش را جاوید یافتی و دنیا و آخرت را جدا از هم... قرآن بخوان!

آنگاه که نسیان گریبانت را گرفت و عصیان دامانت را... قرآن بخوان!

آنگاه که از درستی گسستی و بر مرکب سستی نشستی و به پستی پیوستی و درمنجلاب تباهی، رهایی را خواستی... قرآن بخوان!

آنگاه که نهایت سعادت را بودن و شهادت را نهایت حیات پنداشتی... قرآن بخوان!

آنگاه که گذشته را «حسرت» و حال را «عسرت» و آینده را «حیرت» احساس کردی، شب قدر را به خاطر آور و... قرآن بخوان!

و آنگاه که در دل سیاه شب و در اعماق تاریک ظلمات، و در جستجوی «نور» و «روشنی» ره می‌پویی و در آرزوی صبح و سپیدی، افق را به امید نظاره «فلق» می‌نگری تا شاید «طلوع فجر» را در نیمه تماشا کنی، قرآن را بازکن تا در فلق اندیشه‌ات، شفق را دریابی و آنگاه قرآن بخوان!

 

 

آرزو و پیش‌بینی شهادت در اشعار شهید رجب‌بیگی

خون شد دلم خدایا، رحمی نما به حالم
از دوری رفیقان آشفته شد خیالم

تا قله هدایت یاران من برفتند
گم گشته‌ام خدایا در کوچه ضلالم

همچون پرنده عاشق، من عاشق پریدن
اندرغم شهیدان بشکست هر دو بالم

ما عاشقان همره، عهد سفر ببستیم
آن کاروان برفت و آمد غم ملالم

سرخ است دشت میهن از خون پاک مردان
زرد است روی زارم افتاده چون هلالم

یک آسمان ستاره، یک دشت پر زلاله
روئید از دل شب، من ماندم و خیالم

از قامت شهیدان برپاست، پای لاله
بشکست پشتم از غم در غصه بی‌مثالم

همچون همه شهیدان این است آرزویـم
اندرره خمینی پویم ره کمالم

یارب بگو شهادت، معراج تا سعادت
کی می‌شود نصیبم؟ پاسخ بده سؤالم

ای شاهدان تاریخ دیدار تازه گردد
فالی گرفته‌ام دوش، خونین نمود فالم

آیم به سوی جنت تا رویتان ببینـم
مهمان شوم شما را گرحق دهد مجالم

آه ای خدای رحمان حال مرا بگردان
از هجر می‌گدازم، نزدیک کن وصالم

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان