Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه آسیب‌های امروز جامعه حاصل تربیت نادرست است، گفت: امروز مدارس ما بیش از آنکه نیاز مالی داشته باشند نیاز به همکاری تربیتی خانواده‌ها دارند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ احمد اسکندری ‌نسب در مراسم استانی بزرگداشت هفته پیوند اولیاء و مربیان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای معلم و دانش‌آموز، اظهار داشت: آموزش و پرورش کرمان در حوزه انجمن اولیاء و مربیان رتبه برتر کشوری را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیچ دستگاهی به اندازه آموزش و پرورش با خانواده‌ها ارتباط ندارد و باید از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد، گفت: معلمی کار سختی است و یک معلم باید عاشق و از خود گذشته باشد تا بتواند کار اصلی تعلیم و تربیت را انجام بدهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه خانواده نیز رکن اصلی تعلیم و تربیت است و باید در امر تربیت مشارکت داشته باشند، بیان کرد: در سند تحول بنیادین بیش از 20 بار به نقش خانواده اشاره شده است.

وی با بیان اینکه امروز اولویت آموزش و پرورش اجرایی کردن سند تحول بنیادین است، گفت: مدیر مدرسه یک وظیفه بسیار سنگین به عهده دارد و به همین سبب ما در انتخاب مدیران مدارس در استان کرمان سختگیری کردیم.

اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه معلمان و اولیای دانش‌آموزان در تربیت دانش‌آموز باید همراه و همدل باشند، افزود: خانواده یکی از بهترین شرکای آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت است.

وی با بیان اینکه امروز مدارس ما بیش از آنکه نیاز مالی داشته باشند نیاز به همکاری تربیتی خانواده‌ها دارند، گفت: دانش‌آموز سرمایه بزرگ جامعه ما است و ما حتی یک دانش‌آموز را نباید نادیده بگیریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه رویکرد آموزش و پرورش استان کرمان تربیتی است و آن را با جدیت پیگیری می‌کنیم، بیان کرد: معلم باید برای تک تک دانش‌آموزان کلاس دغدغه داشته باشد و از مسائل پرورشی و تربیتی دانش‌آموزان غافل نشود.

وی با بیان اینکه آسیب‌های امروز جامعه حاصل تربیت نادرست است، گفت: اخلاق‌مداری، شیوه کار نظام اسلامی است و آموزش و پرورش باید کانون اخلاق باشد.

احمد اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه مدرسه بهترین کانون برای یادگیری و یاددهی بوده و مکان بسیار مقدسی است، گفت: مدرسه آباد به ساختمان زیبا نیست، بلکه مدرسه آباد مدرسه‌ای است که سرشار از عواطف انسانی بوده و دانش‌آموز خوب تربیت کند.

وی با بیان اینکه بچه‌ها نباید با بردن نام مدرسه فراری شوند بلکه باید با عشق به مدرسه بیایند، افزود: مشارکت والدین در مدرسه باید دلخواهانه و داوطلبانه باشد و مشارکت اجباری را از مدیران مدارس نخواهیم پذیرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه اهمیت مسائل و مشکلات مالی مدرسه آنقدر نیست که قرار باشد والدین را تحت فشار بگذاریم، تصریح کرد: اگر خانواده در خانه از مدرسه خوب حرف نزنند، آن دانش‌آموز نیز از مدرسه فراری می‌شود.

وی با بیان اینکه ارتقای مدیریت مدرسه و کیفیت برنامه‌های آموزش و پرورش در دستور کار آموزش و پرورش استان است، گفت: راه‌اندازی اتاق اولیا در مدارس ضروری است و مدیران مدارس باید از ظرفیت‌های معنوی اولیا در مدارس استفاده کنند.

وی اظهارداشت: راه اندازی اتاق اولیاء در مدارس ضروری است و هر اندازه می‌توانید اتاقی برای مشارکت والدین در مدارس داشته باشیدکه باعث افزایش حس رقابت در دانش اموزان می‌شود.

 

 

بیشتر بخوانید: هرگونه رابطه مالی، عقد قرارداد و همکاری مدارس با مؤسسات برگزار‌کننده آزمون، تخلف است افزایش کیفیت تحصیل در مدارس غیر دولتی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان اخلاق جامعه خانواده مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس