Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی گفت: در فضای شبکه شاد، شاهد اختلالات زیادی هستیم و همین مشکلات، باعث سوق دادن نوجوانان به سمت شبکه‌های اجتماعی غیرایرانی شده است.

مهدی عسگری در نشست با شورای مدیران اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: آموزش و پرورش مهمترین معادن را در دست دارد و باید در استحصال این معادن، که همان دانش‌آموزان هستند تلاش و تدبیر حداکثری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما نسبت به دانش آموزان به عنوان امانت‌های ارزشمندی که به سیستم تعلیم و تربیت سپرده شده، مسئولیم.

به گزارش ایسنا، عسگری افزو: بودجه فعلی البرز حق این استان نیست. با توجه به تراکم بالای جمعیتی و ۵۰۰ هزار دانش آموز، لازم است تدابیر و پیگیری‌های جدی دراین زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونا موضوع آموزش سواد فضای‌مجازی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند افزود: در فضای شبکه شاد، شاهد اختلالات زیادی هستیم و همین مشکلات، باعث سوق دادن نوجوانان به سمت شبکه‌های اجتماعی غیرایرانی شده است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: برخی خانواده‌ها علاوه بر نداشتن امکانات لازم برای دسترسی به آموزش مجازی، با مشکل هزینه پرداخت شارژ اینترنت هم مواجه هستند. این مسئله در سطح کلان باید در وزارت آموزش و پرورش بررسی و برنامه ریزی در خصوص تخصیص و جابجایی ردیف بودجه‌ی اعتبارات ورزشی، اردویی، تغذیه و... که در حال حاضر امکان استفاده در حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی ندارد انجام شود تا امکان تحقق عدالت آموزشی برای آحاد جامعه فراهم شود.

وی اظهار کرد: طی نشست‌ با وزیر آموزش و پرورش، بحث‌های استخدامی، تبدیل وضعیت‌ها، روش‌ها و محتوای آموزشی، وضعیت اردوگاه‌های استان، اهمیت بومی گزینی، کمبودهای جدی در حوزه سرانه‌های آموزشی و ورزشی با ارایه گزارش مبسوط مورد پیگیری قرار گرفته است.

عسگری در پایان گفت: باید توجه ویژه‌ای به انتخاب معلمان برای دروس مرتبط با مهارت‌های زندگی به سبب معلم‌محور بودن آنان داشت.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مهدی عسگری مجلس شورای اسلامی وزارت آموزش و پرورش اداره کل آموزش و پرورش استان البرز آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد