Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید عمادی گفت: تاکنون کرونا در افراد زیر 18 سال به جز در موراد محدود جدی نبوده و در حد یک سرماخوردگی ساده بوده است به همین دلیل واکسیناسیون این افراد فعلا ضرورتی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مرآت؛ بعد از گذشت دو سال از آموزش مجازی و نگرانی خانواده ها ازآموزش حضوری و درگیری فرزندانشان با بیماری کرونا و تحمل سختی های آموزش مجازی ازطرف خانواده ها و معلمین همچنان بازگشایی مجدد مدارس و واکسیناسیون دانش آموزان در هاله ای از ابهام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در مراسم بزرگداشت روز معلم شرط باز گشایی مدارس در مهرماه را منوط به واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان دانست و خواستار این موضوع شد.

این سخنان وزیر در کنار نگرانی خانواده ها از آموزش حضوری و حتی برگزاری امتحانات هماهنگ کشوری که این روزها با اعتراضات دانش آموزان و خانواده ها همراه است، تصوراتی را ایجاد می کند که شاید دانش اموزان هم در لیست دریافت کنندگان واکسن کرونا تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید قرارخواهند گرفت.

اما در جدول زمانبندی شده تزریق واکسن وزارت بهداشت هیچ نشانی از واکسیناسیون افراد زیر 18 سال نیست و از طرف دیگر هنوز واکسیناسیون این گروه اما و اگر هایی دارد و در سطح جهانی هم واکسیناسیون کودکان و نوجوانان هنوز در مرحله تحقیقات است.

از این رو جهت بررسی دقیق تر این موضوع گفتگویی با حمید عمادی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا داشته ایم که باهم می خوانیم.

عمادی در رابطه با زمان واکسیناسیون گروه های زیر 18 سال به خبرنگار مرآت گفت: از آنجا که تاکنون کرونا در افراد زیر 18 سال به جز در موراد محدود جدی نبوده و در حد یک سرماخوردگی ساده بوده است به همین دلیل واکسیناسیون این افراد فعلا ضرورتی ندارد.

وی بابیان اینکه فعلا برنامه ریزی برای واکسیناسیون این گروه خیلی زود هنگام است افزود: تاکنون هیچ کشوری در دنیا برای این گرو اقدام به تزریق واکسن نکرده است و باید پس از واکسیناسیون گروه های بزرگسال و بررسی عوارض و اثرات آن نسبت به واکسیناسیون این گروه اقدام کرد. 

عمادی گفت: البته اگر بیماری جهشی پیدا کند و سنین پایین‌تر را بیشتر و شدیدتر درگیر کند، در آینده این گروه نیز تحت پوشش واکسن قرار می‌گیرند، اما فعلا برنامه‌های واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۱۸ سال است.

این عضوعلمی  ستاد کرونا در خصوص زمان بندی پایان واکسیناسیون گروه های هدف در کشور گفت: اعلام زمان دقیق اتمام انجام واکسیناسیون برای افراد بالای 18 سال هنوز زوداست، به دلیل اینکه شرایط بسیارغیر قابل پیش بینی است و تامین  واکسن از کشور های دیگر و یا تامین مواد اولیه برای ساخت واکسن در داخل کشور نیز ممکن است تحت تاثیر تحریم ها متغیر باشد.اما با تمام این شرایط پیش بینی می شود تا پایان سال 1400تمام گروه های هدف واکسن دریافت کنند.

عمادی در نهایت خاطر نشان کرد: بازگشایی مدارس منوط به تصمیم گیری ستاد کرونا دارد اما از نظر منطقی بازهم بازگشایی مدارس با این شرایط امکان پذیر نیست و امسال هم به احتمال زیاد آموزش مجازی خواهد بود.

اما باتمام این شرایط  پاسخ به یک سوال اساسی همچنان باقی می ماند، اگر گروه های زیر 18 سال در معرض خطر جدی کرونا قرار ندارد و تا یک سال آینده هم هیچ برنامه ریزی برای واکسیناسیون انها انجام نمی گیرد لذا عدم بازگشایی مدارس و امتداد اموزش مجازی به چه علت است؟

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش مجازی دانش آموزان خانواده ها زیر 18 سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور

ایسنا/هرمزگان رئیس پلیس فتا استان هرمزگان با هدف پیشگیری از کلاهبرداری از دانش آموزان با شیوه فروش سوالات کنکور توصیه های لازم را ارائه کرد.

احسان بهمنی، امروز (ششم اردیبهشت ماه)، در در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌کنند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است.

این مسئول انتظامی اظهار کرد: برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعاهایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • برگزاری نخستین آزمون سراسری در شهرستان چالدران
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور